Retningslinjer for refusjon og retur

Om du ønsker å returnere en vare du har kjøpt, må dette varsles oss på epost på noraskien@gmail.com innen 14 dager etter at du har mottatt varen. Vennligst bruk epost i stedet for telefon. Det er ikke alltid vi har tid til å svare på telefoner i arbeidstiden. Vi svarer deg på epost så snart det er mulig.

Varen må være ubrukt og i samme stand som når du mottak den. Den må også være i original innpakning der det er relevant.

Om du ønsker å bytte i en annen størrelse må du selv legge inn en ny ordre med størrelsen du ønsker. Er du usikker på størrelser send oss gjerne en melding eller epost så kan vi hjelpe deg.

Du må selv dekke kostnadene ved retur.

Varen sendes til:

NORA SKIEN
Bruene 1
3724 SKIEN

Tlf.nr.: 908 03 222 (for sporing)

Du kan bruke Posten eller PostNord når du returnerer. Man trenger ikke å sende med sporing, men husk at det er du som er ansvarlig for pakken inntil vi har fått den.

Sørg for at det står hvem pakken er fra, enten på pakken eller på en lapp inne i pakken. Når vi har mottatt varen vil du få refundert beløpet gjennom betalingsmetoden du brukte når du kjøpte varen.

Se for øvrig salgsbetingelser for mer detaljert info. Ved eventuelle andre spørsmål kan disse sendes på mail til noraskien@gmail.com